“Projekat od A do Z iz ugla programera“ – meetup u InfostudHubu

Autor: |2022-03-02T11:45:03+00:0022.02.2022.|Коментари су искључени на “Projekat od A do Z iz ugla programera“ – meetup u InfostudHubu

Predavanje na temu “Projekat od A do Z iz ugla programera“ je zakazano za četvrtak, 3. mart od 18h Infostudhub-u Subotica, Korzo 1 (na drugom spratu).

Često karijeru programera zamišljamo ovako: završiš fakultet, nađeš posao, sediš i programiraš šta ti se kaže. Istina je da je to uglavnom mnogo više od toga. Planiranje, biznis analiza, brainstorming, redovna komunikacija, sastanci sa klijentima, dizajnerima, project manager-ima, product owner-ima i naravno neizostavni development.

Upravo će se o ovome pričati na događaju i to iz ugla jednog lead programera. Kao primer će se koristiti projekat pod imenom Snabbl, razvijen u firmi Auxality. Projekat je platforma za booking uređaja, lokacija i usluga za “event”, foto i video industriju. Automatizovano i vrlo jednostavno rešenje, za sve ono što ide kod nas putem telefona, poznanika, oglasa itd.

Predavanje je namenjeno programerima i onima koji žele to da postanu. Može da zainteresuje i  project managere, kao i ostale pozicije koje su uključene u životni ciklus jednog projekta.

Pričaćemo i o tehnologijama koje smo koristili za development kao što su React.js, .net core, i mnoge druge,  servisima poput Google Maps i Stripe, kao i cloud provajderima.

O predavaču

Luka Patarčić

ima 23 godine i bavi se programiranjem nešto više od 3 godine. Radi kao fullstack developer, system admin i mobile developer. Završio je osnovne studije na VTŠ-u, a u ovom momentu pohađa i master studije. Svoju karijeru kao developer je započeo u Auxality-ju. Programski jezik koji najviše voli je JavaScript. U svoje slobodno vreme, iako možda ovo zvuči kliše (kako kaže), obožava da proučava i uči nove tehnologije, a trenutno je fokusiran na izučavanje Flutter-a. Sem tech-savvy Luke, on mnogo voli životinje, ima psa Hektora, zdravo se hrani i svakodnevno trenira.

Prijave

Broj prisutnih je ograničen, zato je važno da se prijavite na vreme i tako obezbedite sebi mesto. Prijavljujete se popunjavanjem ove forme.