InfostudHub organizuje prvi AskMeAnything webinar u sredu, 10. juna, sa početkom u 20 časova, gde ćemo sa direktorom/CEO Infostud Grupe, Branimirom Gajićem, pričati na temu pokretanja i vođenja biznisa. 

AskMeAnything webinar će trajati sat vremena i za to vreme naš gost će pokušati da odgovori na sva ili što veći broj pitanja.

Pitanja prepuštamo vama – publici, a evo nekih primera kako ona mogu izgledati: Kako izgleda pokretanje sopstvenog biznisa? Da li nam je neophodan prethodno dobro isplaniran sistem? Kako prepoznati uspešan, a kako neuspešan projekat? Dokle čekati i ulagati u projekte? Kako nastupati sa investitorima? Da li i na koji način usavršavati zaposlene? Koje veštine ti usavršavaš i kako radiš na sebi? Knjige koje čitaš ovih dana?

… i ostala pitanja koja ste poželeli da postavite jednom direktoru neke uspešne kompanije, u ovom slučaju Branimiru Gajiću, direktoru Infostud Grupe. 

O gostu

Od srednje škole bavio se raznim poslovima. Prodaja telefona, osiguranja, oglasnog prostora, grafička priprema, držao kafemate, propao u štampariji i MLM šemama. Ipak, neki od ključnih momenata su osnivanje Infostuda 2000. godine, koji je prerastao u Infostud grupu i početak rada u Procredit banci 2002 godine, gde je proveo 5 godina, naučio kako se radi i organizuje u korporaciji, što je primenio i u Infostudu. Danas je Infostud grupa jedna od najvećih internet kompanija u Srbiji koja posluje u oblasti zapošljavanja, automobilizma, nekretnina, osiguranja i obrazovanja.

Ovaj AMA Webinar je zakazan za sredu, 10. juna, sa početkom u 20h u trajanju od oko 1h, kada će Branimir odgovarati na vaša pitanja. 

Bez obzira da li imate pitanje za našeg gosta ili samo želite da prisustvujete ovom webinaru, neophodno je da se prijavite putem ove forme.